Ligevægt og Klarhed
April 2 - 6, Gomde Denmark

 

Intensivt Meditationsretreat

Fri og naturlig gennem personlig oplevelse

 

Retreat with teachings in Danish.
 

Dette meditationsretreat er en opdagelsesrejse, hvor vi lærer bevidstheden at kende. Vi træner i naturlig tilstedeværelse og tester hvor stabile vi er, når vi taler og bevæger os. Vi undersøger om dette fundament kan forstyrres af forskellige omstændigheder såsom tanker, følelser, stress, angst og sanseindtryk. Du får en direkte erfaring der åbner op for en dybere naturlighed og afklaret tilstedeværelse og opdager muligheden for at virke og være i verden på en spontan og uselvisk måde.

 

Det tibetanske mindfulness træningssystem er forbundet med kærlighed og indsigt, der kan udfoldes indtil du selv er en buddha. Undervisningen kommer fra Dzogchen mesteren Tulku Urgyen Rinpoche og hans sønner. Under retreatet giver Erik hver deltager mulighed for privat vejledning.

 

Alle er velkomne, om du er spirituel, religiøs, ateist eller open-minded. Dette retreat vil hjælpe dig videre og dybere.


Erik Pema Kunsang er dharma lærer på Gomde. Under hans mange års studier hos anerkendte buddhistiske mestre i Asien, har Erik udgivet mere end 60 bøger om buddhistisk filosofi og praksis. Siden 2007 har han været bosat i Danmark, hvor Chökyi Nyima Rinpoche har udnævnt ham som dharma lærer.

 

Tilmelding foregår på Rangjung Yeshe Gomde, Danmarks hjemmeside.